Wat maakt ons Kattenhotel nou zo anders als een willekeurig ander kattenpension?

In ons hotel bieden wij een huiselijke en gezellige sfeer, waar alle katten los kunnen lopen en in verschillende binnen- en buitenverblijven hun eigen lievelingsplekje kunnen zoeken. Dus geen stress ’s avonds omdat uw kat ‘gevangen’ moet worden om in een nachthok te worden geplaatst. Dat doet u vast thuis ook niet, toch? Juist omdat wij niet met hokjes werken, kunnen onze gasten 24 uur per dag van hun vrijheid genieten. Daarbij vinden wij de persoonlijke aandacht met hoog knuffel gehalte voor onze gasten vanzelfsprekend.

In beide verblijven staan meerdere kattenbakken en krabpalen. Uw kat vindt hier verschillende comfortabele mandjes, tentjes, plankjes en andere luie lig plekjes. Ook staan in beide ruimtes voldoende voerbakken, waterbakken en drinkfonteinen. Voor de jongere gasten hebben wij volop speelmogelijkheden zodat ze hun energie kwijt kunnen. Voor de senioren hebben we plekjes genoeg gecreëerd waar ze lekker rustig kunnen liggen en zich terug kunnen trekken.

Door de grote (verwarmde) binnenruimtes waarin slechts een klein aantal katten wordt gehuisvest, heerst er een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. Katten op een ‘vreemd’ terrein zullen zelden vechten. Er is bovendien ruim voldoende plaats om elkaar, indien nodig, uit de weg te kunnen gaan. Ook zijn er 2 heel ruime buitenrennen waar ze kunnen genieten van het bespieden van vogeltjes en vlinders. Deze buitenrennen hebben we voornamelijk ingericht met natuurlijke materialen.

Hieronder wat extra informatie over de inrichting van ons Kattenhotel.

 • Er zijn veel grote krabpalen om in te klimmen en aan te krabben

 • Ruim voldoende verstopplekjes voor de verlegen katten zodat ook zij het fijn hebben.

 • Heel veel speelgoed voor de actieve katjes zodat zij zich niet vervelen.

 • We hebben een grote buiten ren, ingericht met natuurlijk materialen waar ze heerlijk kunnen luieren in de zon, klimmen in de krabpalen of de kat uit de boom kijken vanaf de lig plankjes.

 • Goede hygiëne en deskundige verzorging.

 • Uw kat zal het heerlijk vinden om door ons verwend te worden. We voeren Fokker Premium brokjes die over het algemeen als zeer smakelijk worden ervaren. ’s Avonds wordt er ook natvoer geserveerd. Doordat we meerdere voermomenten per dag hebben en hier ook zelf bij blijven, kunnen we prima in de gaten houden of uw lieveling voldoende eet.

 • Kortom uw kat verblijft in een fijne ruime opvang want het is een feit dat een kat die veel ruimte heeft en lekker naar buiten kan, veel gelukkiger is en veel minder stress ervaart. Onze doelstelling is dat uw kat net zo’n fijne vakantie moet hebben bij ons als u dat heeft op uw vakantieplek. U geeft uw kat thuis de beste verzorging en dat mag u ook van ons verwachten.

 • Wij zijn ook pas tevreden als we een gelukkige en gezonde kat in de opvang kunnen verzorgen en terug kunnen geven aan hun baasje. Daar staan wij voor.

 • In verband met onze inrichting, nemen wij geen katers en of poezen aan die sproeien.

 • Kijkt u maar naar de foto’s van onze prachtige ruimtes en buitenverblijven. Die spreken voor zich!

  Kijkt u maar naar de foto’s van onze prachtige ruimtes en buitenverblijven. Die spreken voor zich!