Informatie

Wanneer uw kat bij ons logeert, is het verplicht het inentings boekje of dierenpaspoort met een geldige enting tegen katten-en niesziekte mee te nemen.

De entingen mogen niet ouder zijn dan een jaar en niet jonger dan 3 weken. Dit paspoort behoort u elke keer mee te brengen en in ons pension achter te laten zolang de kat bij ons logeert.
Attentie, let er op dat uw kat goed is ingeënt (lees aub het kopje Inentingen). Wanneer dit niet het geval is dan kunnen wij uw kat niet opnemen in ons pension. Hoe vervelend dit ook is.

Uw kat moet voordat hij/zij in ons pension komt, vrij zijn van parasieten “vlooien, wormen, luizen etc.”. Wanneer u uw kat niet geregeld een vlooienbehandeling geeft (om de 5 á 6 weken) en hem of haar ontwormt, doe dit dan in ieder geval 1 week voordat u de kat bij ons brengt. Gelieve de data van ontvlooien te vermelden in het paspoort. Wanneer wij toch vlooien, luizen, wormen of andere ongeregeldheden bemerken bij uw kat. Dan zullen wij uw kat behandelen. De kosten van € 15,- zijn we dan genoodzaakt om bij u in rekening te brengen.

Welke katten mogen ons pension niet in.

 • Katten die een besmettelijke ziekte bij zich dragen zoals niesziekte, FAIDS, FIP, Leucose, ringworm, Kattenziekte, Rabies etc. worden niet als pensiongast toegelaten: zij vormen een gevaar voor de andere pensionkatten. In dat geval zult u een andere oplossing moeten zoeken.
 • Katten die niet tijdig of niet volledig zijn ingeënt zullen ook niet opgenomen kunnen worden.
 • Ongecastreerde katers of poezen die sproeien, worden om begrijpelijke redenen ook niet toegelaten.

  Meenemen van eigen mandjes, kleedjes etc.

  In verband met onze hygiëne richtlijnen kunt u geen eigen mandjes, kleedjes etc. meenemen.

  Vervoer van de katten.

  Zorg dat u de kat in een goede degelijke vervoermand vervoert. De vervoermand kan tijdens uw vakantie helaas niet bij ons in opslag genomen worden. Indien u niet zelf over een vervoermand beschikt dan kunt u bij ons een mand huren.